Д-р Мариела Божилова - Невролог гр. Перник

15480
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Мариела Божилова е специалист невролог в Перник. Завършила е Висш Медицински Университет в град София през 1994г.
Придобива специалност по неврология през 2000г. Преминала е специализация по Невросонология. Има участия в редица специализирани, медицински курсове в България и чужбина.
Член на:

  • Българското Дружество по Неврология.
  • Българското Дружество по Двигателни нарушения.
  • Българската Асоциация по Невросонология и Мозъчна Хемодинамика.
В кабинета си, д-р Божилова разполага и работи активно с ехограф Philips HD7 XE с възможности за изследване и проследяване на пациенти с:
- мозъчно-съдови заболявания,
- каротидни стенози,
- артериална хипертония,
- захарен диабет,
- шийна спондилоза и остеохондроза,
- наличието на патологични шумове в областта на шията,
- състояние след травми в шийната област,
- работи с ЕМГ апарат
- електромиография и тест за нервна проводимост
- първично и вторично главоболие, и редица други
Дуплекс-скенирането дава възможност за бърза, безкръвна и много точна ранна диагностика на мозъчното кръвообращение, наличието на атеросклеротични плаки и тяхната значимост, както и ранно насочване на пациентите с високостепенни каротидни стенози, при които се налага оперативно лечение.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.