Д-р Мариана Стоянова – Общопрактикуващ лекар – гр. София

4367
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Мариана Гергова Стоянова е общопрактикуващ лекар в София, район Красно село.
Д-р Стоянова има богат опит и отделя нужното внимание на всеки свой пациент.
Ако се нуждаете от личен лекар в района на Красно село, не се колебайте да потърсите д-р Мариана Стоянова.


КОНТАКТИ
Д-р Мариана Стоянова – общопрактикуващ лекар – Красно село
Адрес: гр. София, ул. “Цар Борис III” № 163 р-н “Красно Село”
Тел.: 02 955 50 08; 02 855 88 92
Моб. тел.: 0887 683 721

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.