Д-р Мариана Маринова - Педиатрия гр. Варна

15613
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Най-доброто място за провеждане на детска консултация и ваксиниране на Вашето новородено бебе!

Д-р Мариана Маринова завършва медицина в МУ Варна - специализация детски болести (МУ Варна, МА София). Завършва Английска езикова гимназия. Има взети курсове по ехография, хомеопатия, спешна помощ в педиатрията, хранене на кърмаче и дете в ранна детска възраст. Д-р Маринова работи със Здравна каса.

В постоянна колаборация с медицински специалисти от САЩ и и Американската педиатрична асоциация.
Кабинета се посещава само от деца от 0 до 18 годишна възраст. В дните за консултация има само чиста зона, без болни посетители. Кабинетът на д-р Маринова е най-доброто място да запишете Вашето новородено бебе.
Прави домашни посещения и винаги е във връзка със своите пациенти по телефона, Viber i WhatsApp.

Дейности:
- Гръбни изкривявания
- Гръбначни изкривявания и деформации на стъпало;
- подготвяне на документи за детски ясли и градини
-профилактични програми за повишаване на имунитета на често боледуващи деца
-консултации при кърмение, детска кнсултация
- Анемии
- Консултации при кърмене
- Детска консултация за новородени
- Ехография
- Хомеопатия
- Детска консултация
- Записване на новородени бебета
- Детски болести
- Лечение на детски болести

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник - Вторник - от 13.30ч - 16:30ч
Четвъртък - от 09:00ч - 13:30ч
Петък - от 09:00ч - 13:30ч

Д-р Маринова посещава Частна детска градина Монтесори гр. Варна и се грижи за здравето на децата там.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.