Д-р Маргарит Върбанов – Хирург гр. Стара Загора

12199
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТДоктор Маргарит Върбанов е лекар специалист хирург в град Стара Загора. Доктор Върбанов предлага консултации, прегледи, амбулаторни операции и хуриргично лечение на различни заболявания.

Доктор Маргарит Върбанов е специалист хирург, с дългогодишен опит в областта. Д-р Върбанов извършва консултации, диагностични прегледи, хуриргично лечение и амбулаторни операции на широк спектър от заболявания.
Лекарският кабинет ще откриете в град Стара Загора на булевард Рилски 62. Хирургичният кабинет на Д-р Маргарит Върбанов разполага с модерна медицинска апаратура, съгласно хирургичните изисквания и Европейските стандарти.
Д-р Маргарит Върбанов предлага на своите пациенти, индивидуално лечение и високо качество на обслужването и извършваните медицински услуги. Голям брой от хирургичните процедури, се извършват по безкръвен път, чрез лапароскопска хирургия, благодарение на съвременните и иновативни технологии, с които работи доктор Маргарит Върбанов.ДЕЙНОСТ


Д-р Маргарит Върбанов извършва операции на:
  • Гастроинтестиналната система
  • Заболявания на жлъчни пътища
  • Жлъчно-каменна болест
  • Хирургия на дебело черво
  • Хернии

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.