Доц. д-р Маргарита Каменова - Патолог гр. София

11658
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Маргарита Каменова е специалист клинична патология.

Доц. д-р Каменова е широкопрофилен специалист с голям опит в онкопатологията, консултант от национален мащаб, водещ в невропатологията, гастроентеропатологията, детската патология, туморите на меките тъкани и костите. През 2015 г. е удостоена със званието "най-добър доктор" от анкетата на в-к "Дарик".

Клиничната патология е основна медицинска специалност, която е свързана с поставянето на окончателната диагноза.

Доц. д-р Каменова практикува в Клиниката по патология и съдебна медицина към УМБАЛ „Николай Иванович Пирогов“, ЕАД в град София.
Ръководената от доц. д-р Каменова клиника е база за СДО /следдипломно обучение/ от 1993 г., в която постоянно се обучават лекари по специалността "обща и клинична патология"- тази година имам 6 специализанти.

Професионалният й опит се дължи на разнообразните патологични процеси, обхващащи почти всички органи и системи в човешкия организъм, които се изследват със съвременни методики, отговарящи на текущите стандарти в нашата страна.

ДЕЙНОСТИ
- диагностика на хистологични и цитологични материали от клиники и от диагностично-консултативни кабинети
- патологоанатомични аутопсии
- консултативна дейност на биопсии от лечебни заведения
- съдебно-медицински случаи

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.