Д-р Магдалена Шаламанова – дентален специалист, стоматолог, зъболекар в Ямбол

21485
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Магдалена Шаламанова извършва терапевтична,хирургична,протетична,естетична и детска стоматология в Ямбол. Стоматологът предлага фасетки и коронки от безметална керамика, металокерамика.


Доктор Магдалена Шаламанова е лекар – специалист по дентална медицина в град Ямбол. Стоматологът извършва за своите пациенти широк спектър от стоматологични услуги като: терапевтичната, хирургична, протетична и естетична стоматология.

Доктор Магдалена Шаламанова извършва за своите клиенти терапевтичната стоматология в своя кабинет в град Ямбол. Тази стоматология се занимава консервативното лечение на зъбите. Именно лекарите, занимаващи се с терапевтичната стоматология надеждно охраняват здравето на Нашите зъби. Основната задача на специалистът по терапевтичната стоматология Доктор Шаламанова се явява лечението на пулпити и кариеси.

Доктор Магдалена Шаламанова практикува:

  • Терапевтичната стоматология - лечение на кариеси, почистване на зъбен камък с ултразвук, лечение на венци и т.н.
  • Детската стоматология е част от денталната медицина, при която зъболекарят извършва манипулации като лечение на млечни зъби, пломбиране и други услуги при пациенти – деца.
  • При естетичната стоматология фокусът на предлаганите услуги пада върху процедури свързани с красивата усмивка, за която най-важното са здравите зъби.
  • Протетичната стоматология е съсредоточена върху зъбопротезирането – като например поставяне на мостове и коронки (керамични, циркониеви, от благородни сплави и т.н.)
  • Хирургична стоматология - хирургични процедури от денталната медицина като лечение на проблеми в лицево-челюстната област, лечение на корени и възпаления по зъбите, вадене на еднокоренови и многокоренови зъби и др.

Работно време: От понеделник до петък:  от 10,30 до 18,30 ч.; Събота и неделя с предварително записване. Работи с НЗОК.


УСЛУГИ


В практиката на Доктор Магдалена Шаламанова хирургичната стоматология и дейност не е приоритет по простата причина, че до последно лекарят по дентална медицина се опитва да спасим зъбите на своите пациенти. Това изисква много време, търпение и професионална квалификация. Дългогодишните пациенти на Доктор Шаламанова рядко стигат до услугите на хирургията, защото посещават кабинета редовно. Стоматологът полага максимални грижи за орално здраве и профилактика на своите пациенти. Хирургичната помощ в голямата си част е неотложна изискваща бърза и компетентна намеса. Доктор Магдалена Шаламанова извършва следната амбулаторна хирургия:
 
  • Екстракции - вадене на постоянни и млечни зъби
  • Дентална помощ при трудно израстващи мъдреци
  • Кюретаж
  • Инцизии
  • Фасети
  • Поставяне на мостове и коронки от безметална и металокерамика
  • Диагностика и лечение на всякакви оплаквания от болки в зъбите, венците и устната кухина

Работно време:
Понеделник - Петък: от 10.30 до 18.30 ч.
Събота и Неделя: с предварително уговорен час

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.