Дентален център - еМ Дент гр. Шумен

24486
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Магдалена Николова е специалист по дентална медицина.
Управител е на дентален център "ЕМ ДЕНТ" в град Шумен.
Дентален център еМ Дент разполага с висококачествено и съвременно оборудване, включително високоенергиен лазер и дигитален рентгенов апарат.

Дейности:

Профилактика
Екипът на центърът може да ви даде информация за най-подходящия за вас професионален дентален продукт,както и съвети за правилна орална хигиена.

Ортодонтско лечение
Всички ортодонтски лечения провеждащи се в центъра ще бъдат съгласувани с д-р Мазор. Лечение на всички видове ортодонтски аномалии,в т.ч.ранно орто лечение,ретинирани кучешки зъби,липса на зъби.обратна захапка.

Терапия
Високоестетични и лечебни обтурации(пломби),бондинг на фронтални зъби..

Естетика
Професионално лазерно избелване на зъби,изработване на шини за домашно избелване...

Детска стоматология
В специално оборудвания детски кабинет децата се лекуват в не-стресираща обстановка.

Логопед
Превенция, диагностика и терапия на езиково- говорни нарушения.

Лечение на пародонтит
Комбинирано лечение включващо съвети за правилна орална хигиена, диагностика при необходимост в Mi Plant (Германия),ултразвуково почистване на зъбен камък...

Ортопедично лечение
Изработване и поставяне на корони и мостове, прес керамични фасети, фибромост...

Хирургично лечение
Високо специализираното се осъществява от хирург. Екстракции на зъби,ретинирани мъдреци,апикални остеотомии,остраняване на кисти и поставяне на кост

Имплантологично лечение
Диагностика,изработване на хирургичен водач и план на лечение; поставяне на импланти, синуслифт; присаждане на кост; надимплантно протезиране.


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.