Д-р Людмила Тодорова Илинска – Невролог, Детски невролог, ЕЕГ и Доплер гр. Хасково

22178
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Людмила Тодорова Илинска e специалист по неврология и  детска неврология. Практикува в град Хасково.. Притежава лиценз за доплерова сонография и ЕЕГ диагностика.
Кабинетът на д-р Илинска е оборудван със съвременна техника като ЕЕГ апарат и доплер за мозъчни и премозъчни и периферни съдове.
Д-р Людмила Илинска провежда прегледи и назначава лечение при необходимост.

ДЕЙНОСТИ:


Диагностика и лечение на заболявания на периферната и централната нервна система:
  • епилепсия
  • главоболие
  • заболяване на мускулите
  • нарушение в училищните умения и навици
  • говорното развитие
  • поведенческо отклонение
  • дегенеративни неврологични заболявания
  • заболявания на периферната НС (радикулити, полиневропатии)
  • възпалителни заболявания на централна и периферна нервна система.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.