д-р Любомир Кайтазки - Невролог гр. София

4138
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Любомир Кайтазки е завършил медицина през 1983 г. в София. От 1988 г. работи в областта на епилептологията, клиничната електрофизиология и електро-енцефалография. Има научни интереси, изследвания и публикации върху епилепсията, пароксизмални състояния, главоболие, неврози, паническо разстройство, депресии, разстройства на съня. Години наред работи и върху проблемите с нарушения в равновесието и световъртеж, деца със синдром на хиперактивност и нарушения на вниманието, неврологични разстройства при черепно-мозъчни травми, невралгии, полиневропатии и др. д-р Любомир Кайтазки е член  на Българското дружество по неврология, на Българското дружество по главоболие, на Българското дружество по традиционна китайска медицина, на Международната лига против епилепсията, на Международното дружество по главоболие, както и на Световния алианс по главоболие и на Европейската академия по епилепсия.
Д-р Любомир Кайтазки:

-Епилепсия;
-Главоболие, мигрена, цервикоартроза, спондилоза; хронични болки в гръначния стълб;
-Световъртежи, замайване, болест на Мениер;
-Шум в ушите;
-Тригеминална невралгия;
-Безсъние, нарушения на съня; нощни кошмари и чести събуждания;
-Невроза, нервно – вегетативна дистония, хипохондрии; натрапливи разстройства;
-Панически атаки, пристъпни прилошавания с неясна причина;
-Колапс, синкоп, пристъпи със загуба на съзнание, замайване и прилошаване;
-Състояния след черепномозъчни травми и мозъчно комоцио;
-Синдром на хиперреактивност с дефицит на вниманието у деца и юноши;
-Пристъпно остро главоболие при деца подрастващи, юноши и млади хора;
-Психоемоционален стрес , стресогенни реакции и техните последици върху нервната система и -организма;
-Страхова невроза;
-Нощно напикаване у деца и подрастващи;
-Депресии и депресивно тревожни разстройства;
-Психосоматични разстройства и нарушения – сърдечна невроза, нервен стомах, жлъчни, бъбречни, чревни колики и спазми на невропсихична основа;
-Неврогенно и психогенно причинени алергични реакции; сърдечносъдови, циркулаторни и вегетативни реакцци ;
-Високо кръвно налягане ( артериално налягане ) на стресогенна, неврогенна и психоемоционална основа;
-Поведенчески разстройства на функционална, стресогенна и невротична основа;
-Разстройства в адаптацията ;
-Сексуална невроза и психосексуални проблеми и нарушения;
-Синдром на хронична умора, мускулна слабост, нарушения на паметта, концентрацията и вниманието;

 

-Акупунктура(иглотерапия) и алтернативна медицина

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.