Д-р Люба Хаджийска - психиатър гр. Пловдив

8218
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-Р ЛЮБА ХАДЖИЙСКА е със специалност Психиатрия, допълнителна квалификация – психотерапия и лечение на зависмости, клинични интереси – лечение на тревожно-депресивни състояния, биполярни и шизофренни разстройства, психофармакология. Има 22-годишен професионален опит.
Психиатричния кабинет на д-р Хаджийска е в Пловдив, бул. В.Априлов 9, ет. 1 каб. №4.
Работи по договор с РЗОК.
Д-р Хаджийска е ръководител на групова психиатрична практика, в която работи съвместно с други психиатри, психолози и социални работници.
Практиката функционира на адрес бул. Васил Априлов 14, ет.6 и бул. Васил Априлов 9, ет.1.
От 2000 г. работи само в частен кабинет. Дипломиран психодрама-терапевт с 14 г. обучение и стаж. Има диплома по
хомеопатия от 1998 г. От 2008 е сертифицирана за ръководител на Метадонова програма.
УСЛУГИ
* Диагностика и лечение на психични заболявания.
* Индивидуална и групова психотерапия.
* Метадонова програма за лечение на зависимости – наркомании; хероинова зависимост; лечение с метадон.
* Специализирана психиатрична ЛКК (лекарска консултативна комисия).
Работи със Здравната Каса

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.