Д-р Лиляна Вълкова – Пневмология и фтизиатрия гр. Бургас

3095
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Лиляна Маринова Вълкова е началник на Пневмофтизиатричното отделение в Специализирана болница по белодробни болести – Бургас. Завършва медицина в МУ – София през 1978 година, а своята специалност по Пневмология и фтизиатрия придобива през 1985 година.


От 2002 година има и индивидуална практика и осигурява диагностика, профилактични прегледи и ефективно лечение на заболявания на дихателната система.
Прегледи и консултации
Диспансерно наблюдение на пациенти с Хроничната обструктивна белодробна болест (ХОББ) и бронхиална астма
Спирометрия – лекарят предлага спирометрични изследвания на белите дробове за превенция и навременна диагностика на много белодробни заболявания като астма и ХОББ

Д-р Лиляна Вълкова е специалист с дългогодишен опит в Пневмологията и фтизиатрията, който ще Ви осигури качествено лечение, индивидуално отношение и съвет при притеснения и оплаквания, свързани с белите дробове.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.