Д-р Лидия Маринова – Педиатър гр. Варна

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Лидия Маринова е педиатър с дългогодишен опит в областта на детските болести. Доктор Маринова преглежда малките пациенти в своя кабинет в град Варна. Кабинетът разполагат със съвременна техника и апаратура, за прегледи и диагностика.
Д-р Маринова е специалист в лечението на детски заболявания. Тя извършва профилактични прегледи, детски консултации, поставяне на имунизации, назначава лечение и проследява неговото развитие.

В педиатричния кабинет се извършва диагностика и лечение на детски болести като:

  • вирусни инфекции и настинки
  • шарка
  • рахит
  • дислекция
  • детски захарен диабет
  • вродени сърдечни малоформации
  • астма

Работно време: всеки вторник, сряда и четвъртък от 9:00 до 12:00 часа

Организира ,,Училище за родители'' на групи или индивидуални консултации, фитотерапия и диетика.

Кабинетът не работи със Здравна каса.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.