Д-р Лиан Соми - Стоматолог, Имплантолог гр. Самоков

13199
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Лиан Соми е роден в сирийския град Камишли. От 1986 г. живее в България. Завършва стоматология Dental училище в столицата на България - София през 1995 г. Има 21-годишна практика в собствената си клиника в град Самоков. Той е член на Българския зъболекарски съюз и на Българската академия по естетична стоматология на. Той придобил следдипломна квалификация в България и в чужбина в естетична стоматология и имплантология. Д-р Соми е участвал в редица стоматологични симпозиуми и конгреси не само в България, но и в чужбина.
Благодарение на неговата пригодност и извънредно човечеството д-р Соми е спечелила доверието на много български и чуждестранни пациенти, живеещи в Англия, Германия, САЩ, Белгия, Ирландия и Шотландия. Учене през целия практика и високо квалифициран опит на д-р Соми и напреднали технологии, прилагани с помощта на високо качество на най-съвременна техника, с която клиниката е оборудвана са предпоставка не само за точна диагноза и успешно изпълнение на клиничните процеси, но също така и за творчески подход към нуждите на всеки пациент в името на пълното му живот и голяма усмивка.

Д-р Лиан Соми има 21-годишна практика в собствената си клиника в град Самоков. Благодарение на неговата пригодност и извънредно човечеството д-р Соми е спечелила доверието на много български и чуждестранни пациенти, живеещи в Англия, Германия, САЩ, Белгия, Ирландия и Шотландия. Можете да му се доверите за дентални услуги, като профилактичен преглед, имплантология, ортодонтия, хирургия и терапия.

Работно време:
от понеделник до петък от 09:30 до 17:00 часа
Почивни дни: Събота и Неделя

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.