Д-р Кунка Младенова-Янкулова - Личен лекар Копривщица

4919
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Кунка Младенова-Янкулова е специалист по обща медицина.
Приема пациенти на територията на град Копривщица.
Като семеен лекар предлага диагностика и лечение за деца и възрастни, имунизации и ваксинации, насочване за хоспитализация, профилактични прегледи, издаване на медицински удостворения.
Д-р Янкулова има сключен договор с НЗОК.

ДЕЙНОСТИ:
- Имунизации и ваксинации
- Профилактични прегледи
- Лечение на заболявания
Работно време :
Понеделник, Вторник, Четвъртък и Петък
от 07:30ч до 12:30ч
Сряда
от 15:30ч до 20:30ч

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.