Д-р Красимира Илинчева – Диетолог гр. Пловдив

9786
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Искате да се храните здравословно, да сте пълни с енергия и да се грижите добре за тялото си? Д-р Красимира Илинчева, специалист по хранене и диететика, ще ви помогне.
Медицинската лечебно-профилактична ѝ дейност е ориентирана към гражданите, желаещи да избегнат неблагоприятните последици от нездравословното хранене – хранителни дефицити, дисбалансиран характер на храненето, високата заболеваемост и смъртност от хронични заболявания свързани с неправилно, некачествено и непълноценно хранене. Изготвяне на индивидуални лечебно- профилактични хранителни режими за деца и ученици от 0-18г и лица от 19-65+ години.
Д-р Красимира Илинчева завършва Медицински Университет в гр. Пловдив през 1996 г.
1. Специалист по хранене и диететика.Член на научното дружество по Хранене и Диететика – Съюз на Българските Учени.
2. Участва в епидемиологични проучвания за храненето и хранителния статус на населението под патронажа на Министерство на Здравеопазването на РБългария.
3. Разработва препоръки за хранене ,автор е на информационни материали за здравословно хранене при остри и хронични заболявания.С многобройни публикации в списание Здраве за Вас.
4. Ежегодно участва в национални и международни научни конгреси, симпозиуми и конференции.
5. Лектор на обучителни семинари за медицински специалисти от гр.Пловдив и областта за здравословно хранене на деца , ученици, възрастни и стари хора.
6. Обучител по кърмене и и консултант по здравословно хранене на бременни и кърмещи жени.
7.Специалист по ушно-носно-гърлени болести, хомеопатия и Шуслерови соли.Член на научните дружества по оториноларингология и хомеопатия в България.
Адрес за контакт: Пловдив ул.”Петко войвода” 17  МЕДИКАЛ ДИЕТ
Работно време:   Понеделник –Петък  от 8ч.-17ч.
МЕДИКАЛ ДИЕТ- Грижим се за всеки пациент с удоволствие, знания и умения за постигане на позитивни резултати, баланс на  теглото  и психо-емоционалното Ви  здраве.    Според  здравословното състояние на пациента и неговите специфични нужди /профилактика или лечение на заболяване/ се изготвят индивидуални програми  за оптимизиране негативните характеристики в модела на хранене.С нашият Висок професионализъм и иновативна медицинска апаратура  работим с ентусиазъм и убеденост ,че подобряване на храненето е залог за по-добро здраве и по-високо  качество на живот.
- Извършваме Медицински прегледи , консултации и изследвания
1. Снемане на анамнеза – сегашни и минали заболявания, професионални вредности, вредни навици, фамилна обремененост, прием на медикаменти назначени от други специалисти. Назначаване на допълнителни изследвания и консултации
2. Преглед по органи и системи – палпация,перкусия, аускултация.
3. Измерване с мултисензорен монитор дневния енергиен разход-Sensewear  (индекс на метаболитната интензивност)
4.Бодиимпедансметрия-  с  TANITA MC780 MA- Японският професионален медицински апарат TANITA MC 780 MA е изключителен уред за експресно измерване на основни показатели на обмяната на веществата. Отчита следните телесни компоненти: мазнини, вода (вътреклетъчна и извънклетъчна) ,суха маса свободна от мазнини (протеини и минерали). Анализира жизнено важни показатели на тялото и влянието им върху вашето здраве ; Телесно тегло, Общи мазнини в тялото, Ниво на водата, Мускулна маса, Индекс на телесна маса, Базов метаболизъм, Метаболитна възраст, Костна маса, Коремни мазнини, Сегментен анализ на крайници и торс. Без аналог за точност, качество и надеждност. Прецизен и подходящ за хора от всички възрасти, включително и деца.
4. Измерване на кръвно налягане със сфигмоманометър.
-Диетологична консултация  и откриване на причините довели до възникване на заболяването.
- Изготвяме персонален / профилактичен или лечебен / хранителен режим  и програма за редукция на телесно тегло  според : пол, възраст, физическа активност, физиологични потребности, наследствена предразположеност, индивидуални вкусови предпочитания, финансови възможности, професионални вредности,при наличие или за предпазване от  заболявания на Дихателната, Храносмилателната , Сърдечно-съдовата, Уро-гениталната и Нервна  системи,  Кожни, Дегенеративни костно-ставни  заболявания и др.
-Продължително медицинско проследяване и индивидуален подход съобразен с биологични,социално -икономически и психо-емоцинални причини за заболяването  при  всеки конкретен пациент за постигане на успешен и  траен резултат. Фокусът на хранителният режим и програма е :достигане на оптимално тегло,изграждане на здравословни хранителни навици и подобряване на здравословното състояние.
-Хуманно медицинско обслужване!  Предлаганият медицински продукт представлява пакет от компоненти, свързани с дейностите, предназначени  за  задоволяване на потребностите,  желанията и очаванията на пациентите. Изпълняването на професионалните задължения  е в съответствие с правилата на добрата медицинска практика, професионално-етичните норми, утвърдени от съответните професионално-съсловни организации, изискванията на нормативните актове по здравеопазване и санитарно-хигиенните изисквания , хармонизирани с европейските регламенти и директиви.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.