Д-р Красен Енчев - стоматолог гр. Велико Търново

12172
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Красен Енчев завършва „Дентална медицина” към Факултета по дентална медицина на Медицински университет – Пловдив през 2009г. Редовен член на Български Зъболекарски Съюз.
Насочва практиката си към реконструиране на дъвкателния апарат, естетични възстановявания, ортодонтия.
Посещава множество курсове в национален и международен мащаб.


Cтoмaтoлoгичeн ĸaбинeт д-p Kpaceн Eнчeв пpeдлaгa вcичĸo в oблacтa нa cтoмaтoлoгиятa:
*тepaпия;
*opтoдoнтия;
*пapaдoнтoлoгия
*инплaнтoлoгия;
*избeлвaщи пpoцeдypи
*eндoдoнтия
*xиpypгия
*ecтeтиĸa
Д-р Енчев посреща своите пациенти с усмивка, прави обстоен преглед и план на лечение, събеседва с пациентите, насочва ги за рентгенови и допълнителни изследвания и извършва всички необходими манипулации абсолютно безболезнено и внимателно. За целта са осигурени най-добрите анестетици (упойки) на водещи у нас и по света марки. Д-р Енчев извършва процедури от хирургичната, терапевтичната, козметичната, ортопедичната, детската и ортодонтската дентална медицина. Всеки първи преглед в кабинета е безплатен. От скоро в практиката на Д-р Красен Енчев пациентите могат да се възползват от поставяне на хиалуронови филъри за устни, скули и цялостна реконструкция на лицето и шията, както и попълване на бръчки и мезотерапия на кожата. Използването на суперпрофесионална система за избелване на зъбите вече е достъпно и в кабинетите на Д-р Енчев.
Денталната практика на Д-р Красен Енчев работи по договор с РЗОК – Велико Търново , като има открити 5 кабинета, а именно:
1. гр. Велико Търново, ул. Освобождение 15
2. с. Вардим, общ. Свищов
3. с. Камен, общ. Стражица
4. с. Сушица, общ. Стражица
5. с. Балван, общ. Велико Търново
Д-р Красен Енчев се грижи за оралното здраве на хората, настанени в Дом за стари хора в село Балван, както и за децата, настанени в домове за лица, лишени от родителска грижа в село Балван и в град Велико Търново.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.