Дентален център ВИВАДЕНТ Д-р Иванов и д-р Виолета Стоева-Иванова гр. София

5702
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В дентален център ВИВАДЕНТ ще получите адекватно, качествено и безболезнено зъболечение, съобразено с най-новите стандарти.
Имаме над 16 години опит в денталната практика и дългогодишни пациенти.


Ние разполагаме с :

 • Апарат за дигитална рентгенова диагностика
 • Високоенергиен лазер за лечение на пародонтологични и лигавични заболявания, инцизии и гингивопластика
 • Физиотерапевтичен апарат
 • Апарат за професионално избелване на зъбите

Ние предлагаме на нашите пациенти :

 • Лечение на кариес и усложненията му със съвременни, изпитани от нас и доказали се във времето материали и техники
 • Металокерамични конструкции, прескерамика, циркониеви коронки и мостове, керамични фасети
 • Протетични възстановявания с обикновени и Термосенс протези
 • Екстракция на зъби
 • Почистване на зъбен камък с ултразвук и Air Flow
 • Минимално инвазивен подход при възстановяване на липсващи зъби вместо традиционен мост с гласфибровлакна everStick C&B (с минимално изпиляване на носещите зъби и без необходимост от умъртвяване) при д-р Иванов
 • Лечение на детски зъби, силанизиране и флуорна профилактика при д-р Стоева

За връзка с нас:     02/9520123
д-р Иванов 0887885799
д-р Виолета Стоева-Иванова 0888644014

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.