Д-р Кирил Георгиев – Неврохирург София

8078
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Кирил Георгиев е специалист неврохирург с доказан медицински опит. Доктор Георгиев работи в град София, в УМБАЛ Свети Иван Рилски.


Доктор Кирил Георгиев лекува заболявания свързани с нервната система.

Повече информация за доктор Кирил Георгиев, можете да намерите на посочените по-долу телефони.ДЕЙНОСТ


  • Детски неврохирургични заболявания
  • малоформация на ЦНС
  • хидроцифалии
  • кранио синостози
КОНТАКТИ


Д-р Кирил Георгиев – Неврохирург София
Адрес: гр. София, бул. Иван Гешов 15 (УМБАЛ Свети Иван Рилски)
Моб. тел.: 0888 209 530


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.