Д-р Катя Любомирова Стоянова – Педиатър и Общопрактикуващ лекар гр. София

13135
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Катя Любомирова Стоянова е Педиатър и Общопрактикуващ лекар.
Д-р Стоянова извършва частни и по здравна каса медицински прегледи на територията на град София.
Занимава се с диагностика, профилактика и рехабилитация при болестите при деца и възрастни.

Дейности:

  • наблюдение на кърмачета и новородени
  • подготовя и издава документи за ТЕЛК
  • задължителни и препоръчителни ваксинации
  • имунизации
  • издаване на болнични листове, медицинска експертиза, медицинско удостоверение
  • издава направление за специалист
  • проследяване на нервно-психическо и физическо развитие при децата

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.