Д-р Камен Генов – Ендокринолог гр. Плевен

12738
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Камен Генов има признати специалности по Ендокринология и болести на обмяната и Вътрешни болести.
За да предложи на пациентите си отлична диагностика и качествено лечение д-р Генов работи със съвременна ехографска апаратура , която дава възможности за подробно изследване на щитовидната жлеза, паращитовидните жлези и шийната област
Д-р Камен Генов работи в МБАЛ " АВИС МЕДИКА" и ДКЦ "АВИС МЕДИКА" - гр. Плевен, ул. "Коста Хаджипакев" № 7
Работно време - вторник 8.00 - 13.30 ч. , четвъртък 8.00 - 19.00 ч. и петък 14.00 - 19.00 ч.
УСЛУГИ

- Репродуктивна ендокринология
- Андрология
- Лечение на захарен диабет и усложненията му
- Лечение на затлъстяване и други метаболитни нарушения
- Лечение на заболявания на щитовидната жлеза и паращитовидните жлези
- Лечение на болести на хипофизата и надбъбречните жлези
и други ендокринни заболявания

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.