Перфекшън 32 - д-р Камен Бешков – Стоматологичен кабинет гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Перфекшън 32 е дентална практика, която вече 10 години се развива стъпила на мотото "Коректност и качество по-високи от цената".
Ежедневно създаваме и подържаме множество ослепителни усмивки на нашите доволни пациенти, един от които може да бъдете и вие.
От нас гарантирано ще получите индивидуален план за лечение и лечение с прекрасни и дълготрайни резултати.
Освен че работим с РЗОК, в нашата фирмена политика е заложено и предоставянето на бонус-оферти (безплатна обтурация или почистване на зъбен камък), при извършено лечение за над 300 лв в рамките на 1 месец.

Д-р Камен Бешков е специалист по дентална медицина. Има частна практика в град Пловдив. Работата му се основава на индивидуално отношение, безболезнено и качествено лечение и дълготрайни резултати.


УСЛУГИ
По-качествено,по-бързо и по-евтино можем да сме полезни със следното:
1. ПРОФИЛАКТИКА
2. ЕСТЕТИЧНО ЛЕЧЕНИЕ:
В сферата на денталната естетика предлагаме всичко-от козметични процедури каквото е зъбното избелване до възстановяване на силно разрушени или липсващи зъби с фотополимерни обтурации или различни видове керамични конструкции,к акто и адекватна ортодонска намеса при нужда от такава.
Дори да решаваме друг вид проблем, естетиката винаги е важна част от нашата работа.
3. КОНСЕРВАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ:
Лечението на кариеса и неговите усложнения безболезнено и в кратък срок е наш приоритет.
За качеството на проведеното лечение гарантираме с високия си професионализъм и употребата на немски, швейцарски и американски материали с доказани естетични и лечебни свойства. При лечение на пулпити и периодонтити-анестезия по желание на пациента.
4. ОРТОДОНТСКО ЛЕЧЕНИЕ:
Аномалиите в зъбното подреждане, както при деца, така и при възрастни отстраняваме с метални, безцветни или лингвални брекети, както и със снемаеми ортодонтски апаратчета при деца до 10-годишна възраст.
5. ОРТОПЕДИЧНО ЛЕЧЕНИЕ:
Възстановяваме нормалната дъвкателна функция и естетика при множество липсващи зъби посредством керамични конструкции върху останали естествени зъби или импланти. Възможно е и лечение с различни видове снемаеми протези:
- от обиковена пластмаса
- от твърда и мека пластмаса (комбинирана)
- от силикон (Valplast)
Предлагаме различни комбинации на планове за лечение с цел оптимален резултат
6. ХИРУРГИЧНО ЛЕЧЕНИЕ:
Извършваме всякакви видове екстракции на непереспективни зъби и зъбни корени.поставяме импланти на Alpha Bio
7. ПАРОДОНТАЛНО ЛЕЧЕНИЕ:
Грижим се за здравето на устната лигавица,чрез отстраняване зъбния камък,плаката,кюретаж на пародонтални джобове с последваща апликация на хиалуронови препарати.Прилагаме различни видове хирургични интервенции с цел възстановяване на зъбодържащия апарат,шинираме подвижни зъби.
8. КОЗМЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ:
Избелване:
- с шини и избелващ гел
- с лампа
Фиксиране на бижутерийни елементи по зъбни повърхности
РАБОТНО ВРЕМЕ
Кабинетът работи само с предварително записване.
Понеделник 09:00-18:00 (последен записан пациент)
Вторник 09:00-18:00 (последен записан пациент)
Сряда 09:00-18:00 (последен записан пациент)
Четвъртък 09:00-18:00 (последен записан пациент)
Петък 09:00-18:00 (последен записан пациент)
Събота 09:00-16:00 (последен записан пациент)
Неделя почивен ден
КАБИНЕТЪТ РАБОТИ ПО ДОГОВОР СЪС ЗДРАВНАТА КАСА
 ГАЛЕРИЯ

Допълнителни контакти


www.facebook.com/pages/Perfection-32-corporation-dental-services/240747602624388?fref=ts

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.