Психолог и Психотерапевт гр. Бургас

14248
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Камен Андонов е магистър-психолог и психотерапевт, със специализация „Приложна психология и психотерапия“.
“Практикува в „Център за психично здраве Психея“ в градовете Бургас и Ямбол. В екипа си разполага с психиатър, детски психотерапевт, логопед и арт терапевт.


Услуги

  • индивидуална психотерапия ( когнитивно-поведенческа терапия)
  • рехабилитация и социална интеграция на хора с хронични психични разстройства включително чрез индивидуално водене на случая
  • специализирана оценка и консултация от психиатър, детски психотерапевт, логопед
  • насочване за консултации, специализирани изследвания, лечение и грижи към други служби и специалисти
  • предписване на медикаментозно лечение, вкл. дългосрочно поддържащо лечение и проследяване
  • изследване с детектор на лъжата

Допълнителни контакти


гр. Бургас, ул. Св. Св. Кирил и Методи 31 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.