доц. д-р Камелия Генова - образна диагностика гр. София

6497
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

доц. д-р Камелия Генова, д.м завършва медицина през 1991 г. в Медицинския факултет на Медицинска академия, София.

От 1992 г. до 1995 г. работи в отделение по рентгенология към Първа МБАЛ, като в края на периода придобива специалност по Образна диагностика. В последствие работи в Рентгеново отделение към Столичен онкологичен диспансер, след което е поканена да повиши професионалната си квалификация във водеща болница в Аугсбург, Германия в областта на Компютърната томография и Ядрено-магнитния резонанс. Активно участва в клиничните дискусии и семинари с чуждестранните си колеги.

През 2010 г. се присъединява към екипа от специалисти в Отделението по образна диагностика на Национална кардиологична болница, София, като междувременно е и консултант по Магнитно-резонансна образна диагностика към МЦ Русев.

От 2011 г. досега е консултант по ЯМР и в М-ТЕХ МДЛ ЕООД към УМБАЛСМ Пирогов, София.

През 2014 г. д-р Камелия Генова защитава дисертационен труд на тема: Оценка на морфологията и функцията на дясното сърце с магнитно-резонансна томография при пациенти след радикална корекция на тетралогия на Фало и дяснокамерна аритмогенна кардиомиопатия.

Автор е на редица публикации в наши и чуждестранни издания. Участва активно в национални и международни конгреси и конференции, включително и като лектор.

Въз основа добрата си професионална експертиза, участва в консултации, консилиуми и патоанатомични дискусии. Лектор е на студенти, специализанти и специалисти в областта на кардио КТ и ЯМР. Професионалните и интереси са в областта на кардио и невро диагностиката.

През април 2016 г. придобива научна степен доцент.

Притежава сертификати от Royal Society of Medicine за участие в специализиран курс „Coronary artery disease CT academy and Structural heart disease academy – SCCT London 2018“.

Отлично владее: английски, немски, а разговорно и италиански.

Член е на БАР, ESR, CIRSE, ESCR, ESMRMB.

Адреси:

МЦ за специализирана медицинска помощ – НКБ, София, ул. Коньовица 65
МТЕХ – Пирогов МРТ София, бул. Генерал Тотлебен 21

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.