Д-р Калинка Недушева – Дерматолог Плевен

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Калинка Недушева е специалист дермато-венеролог, практикуващ в град Плевен. Тя диагностицира и лекува алергии, кожни заболявания и болести предавани по полов път.
Д-р Недушева не само ще Ви помогне, но и ще Ви посъветва как да се предпазвате от кожни и полово предавани болести.

В кабинет "К-Дерма" има лазарен апарат ALMA, с който се осъществява най-съвременния вариант на дълготрайна епилация, т. нар. SHR-епилация, лечение на разширени кръвоносни съдове по лице и крайници, фотоподмладяване и лазерна терапия на гъбички по ноктите. В кабинетът се извършва електроексцизия на доброкачествени туморчета на кожата и естетични процедури-поставяне на филъри, ботокс, мезотерапия, плазмолифтинг, химични пилинги.
Д-р Калинка Недушева работи с НЗОК.

Най-често срещани оплаквания:

  • Акне
  • Инфекции на кожата
  • Алергични кожни заболявания
  • Полово предавани инфекции
  • Гъбички по ноктите

Ако имате тези оплаквания, не се колебайте да се свържете с Д-р Калинка Недушева – специалист дермато-венеролог.

НАПРАВЛЕНИЯ
Дерматологията, венерологията и дермато–венерологията:

  • Дерматологията е клон от медицината, която се занимава с откриването и лечението на всички проблеми по кожата.
  • Венерологията е наука, която изучава болестите, предаващи се при полов контакт, и методите за тяхната диагноза, лечение и профилактика.
  • Обект на лечение от дермато – венерологията са и вторичните кожни прояви на други заболявания като диабет, разширени вени, редица хирургични заболявания и др.


Д-р Калинка Недушева-специалист дерматовенеролог
Преглежда в ДКЦ-2-Плевен ЕООД всеки ден от 08:00 до 13:00 часа

И двата кабинета имат договор със здравна каса.
КОНТАКТИ
Адрес: гр. Плевен, ул. Сан Стерфано 12, комплекс Кентавър, партер


Вижте по-голяма карта

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.