Д-р Калина Костова – хомеопат гр. София

17496
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Калина Костова Магистър хомеопатия. Основните сфери, в които доктор Костова работи са хомеопатия и психология.

Д-р Костова е член на АЛХБ и на Европейски комитет по хомеопатия. Практитува хомеопатия, фамилна терапия, антропософска медицина и цветолечение по д-р Бах.

Др Костова не спира своето професионално развитие, като посещава редица семинари и курсове по класическа хомеопатия на преподаватели от Лондонски кралски хомопатичен колеж, на д-р Валтер Глюк, Д-р Шах, проф. Ф. Мастер,д-р Ван дер Зее, д-р А. Делиник, Д-р Тзантакис и др.

Д-р Калина Костова е преподавател и супервайзор в курса по хомеопатия на Асоциацията на лекарите – хомеопати в България.

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.