Д-р Калина Банкова - Невролог гр. Варна

26082
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Калина Банкова е специалист по неврология.
Практикува в Медицински комплекс "Младост" в град Варна.
Д-р Банкова завършва Висше медицинска образование през 1979 година в Медицинския институт в град Варна. Придобива специалност нервни болести през 1996 година в Университетска болница “Александровска” в град София.
През 1998 година преминава курс по ЕЕГ в Университетска болница “Александровска” гр. София. През 2001 година преминава курс по Доплерова сонография в МУ град София.
Д-р Банкова извършва високо специализирани дейности – Доплерова сонография.
Електроенцефалограмата (ЕЕГ на английски: Electroencephalogram) е запис на електрическата активност в мозъка. Записът се извършва с помощта на електроенцефалограф с електроди, прикрепени към скалпа на пациента. Получените модели се наричат ​​мозъчни вълни и те отразяват общите характеристики на дейността на мрежи от нервни клетки в мозъка.
Заболявания на централната и периферна нервни системи:

-Състояния след мозъчен инсулти
-Главоболия-мигрени,тензионни главоболия,хормонално-зависими главоболия
-Дискогенни заболявания-дискови хернии,радикулопатии
-Вертижни синдроми-с централен и периферен произход,шум в ушите
-Дегеративни заболявания-деменции и други
Работно време :
от понеделник до петък 09:00   18:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.