Д-р Йорданка Симеонова - Диетолог, Общопрактикуващ лекар гр. София

5909
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Йорданка Симеонова е семеен лекар и специалист по Хранене и диететика. Като специалист Хранене и диететика провежда консултации, прегледи, изготвя диетично хранителни режими. Като общопрактикуващ лекар, д-р Симеонова провежда общи медицински прегледи, профилактични прегледи, консултации, имунизации,изготвяне на медицински документи.
Завършва Медицински университет Варна през 1993 г. Своите специалности по Обща медицина и Хранене и диететика придобива през 2004 г. и 2015 г.
- Член на Български лекарски съюз;
- Участие в множество конгреси и семинари по специалността.
Д-р Йорданова практикува като семеен лекар в ДКЦ 14 София. Като специалист по хранене и диететика дава консултации в МЦ Борола, СБАЛ по детски болести София и Педиатричен кабинет Малчовците.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.