Д-р Йорданка Джуркова – Стоматолог гр. Велинград

3632
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Йорданка Джуркова е специалист Стоматолог в град Велинград.
Доктор Джуркова има дългогодишен доказан опит в областта на денталната медицина.
ДЕЙНОСТ
Профилактичени прегледи
Лечение на пулпит /кореново лечение/
Поставяне на естетични пломби от фотополимер
Поставяне на металокерамични коронки
Поставяне на цели и частични протези
Поставяне на мостове
Почистване на зъбен камък с ултразвук
Поставяне на детски шини
Вадене на зъб
Щифтово изграждане – подготовка за корони и изграждане на счупени зъби;
Шиниране на разклатени зъби.
Работи последно поколение фотополимери и нанокомпозиции на 3M ESPE™ и VOCO

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.