Д-р Искра Стоянова - Стоматолог гр. София

6758
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Искра Стоянова е специалист поливалентна дентална медицина и ортодонтия. Стоматологичният й кабинет се намира в квартал Гео Милев, София.
Д-р Стоянова е ортодонт с богат опит, извършващ поливалентна дентална дейност. Специалистът предлага комплексно стоматологично лечение, избелване на зъби и лечение зъбно челюстни деформации при възрастни и деца на територията на град София. Предлага изработване на мостове и коронки, лечение на пулпит, периодонтит и физиотерапия с лазер.

ДЕЙНОСТИ:
-Лечение на пулпит
-Изработване на зъбни мостове и коронки
-Периодонтит
-Физиотерапия с лазер
-Лечение на кариес
-Ортодонтско лечение
-Детска дентална медицина
-Парадонтология
-Вадене на зъб
-Премахване на зъбен камък
Д-р Стоянова прилага ортодонтско лечение в случай на неправилно разположение на челюстите или неправилна захапка. Целта на този вид лечение е предотвратяване на последици като: проблеми в говора и дишането, пародонтални заболявания, износване на зъбите и смущения в гълтането.
Ортодонтското лечение е с еднаква продължителност, както при децата, така и при възраастните. Апаратите, използвани при лечението са фиксирани, ретенционни и сваляеми. В ортодонтския кабинет на доктор Стоянова, можете да уговорите час за провеждане на консултация.
В стоматологичният кабинет на д-р Стоянова, ще получите цялостно решение на проблеми свързани със заболявания на зъбите и устната кухина. Кабинетът е оборудван с утвърдена и високотехнологична апаратура, която е гаранция за оптимални резултати, безболезненост и безопасност от заразяване

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.