Д-р Ирина Ботева - УНГ гр. София

8307
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ирина Ботева-Кирчева завършва магистратура по медицина в Медицински университет - София през 1994 г. През 2003 г. придобива специалност по Ушно-Носно-Гърлени болести, През 2010 г. завършва курс по Аудиология - аудиометрия и импедансметрия към МБАЛ Царица Йоана, гр.София. От През 2012 г.

Д-р Ботева преминава курс по медицинска педагогика за обучение на специализанти по УНГ към Факултета по обществено здраве на МУ-София. От 1995 до 1998 г. е лекар-ординатор в УНГ отделение на МБАЛ гр. Габрово. От 1999 г. до 2012 г. работи като лекар-ординатор в УНГ отделение на НМТБ Цар Борис III, София. От месец май 2012 г. до момента е лекар-ординатор към УНГ отделение на МБАЛСМ Н.И.ПИРОГОВ, с основна дейност консервативно и оперативно лечение, и аудиология.

Има интереси и професионални умения в областа на тоналната прагова и говорна аудиометрия, тимпанометрия и рефлекс-метрия.

От септември 2012г. Д-р Ирина Ботева-Кирчева е част от екипа на МЦ ПДКК.

Допълнителни контакти

гр. София, Поликлиника България, бул. България 51А
гр. София, бул. Ген. Тотлебен 21, УНГ отделение

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.