Д-р Ирен Мановска – Неврология и психотерапия гр. София

14356
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ирен Мановска е специалист по неврология и психотерапия.
Практикува в град София - Български институт по Неорайхианска аналитична психотерапия - БИНАП.

Трудов стаж:

От 1998г работи като психотерапевт. 1998г. – Специализация в Център за хранителни разстройства “Кризалиде” Лугано.
Oт 10.1990 работи като невролог 4г. в болница, а след това – МЦ, В момента – ХХ ДКЦ – София

Образование:

  • 1984г. 91.Немска Езикова Гимназия София
  • 1990г. Медицинска Академия София
  • 2000г. Западно-германска Академия, курс
  • следдипломна квалификация психотерапия
  • 2000г. МУ – София, специалност – неврология

Дейности:

- заболявания на централната и периферна нервна система
- психосоматични заболявания, депресии, панически разстройства, хипер консумативни разстройства
- Мозъчно - съдови заболявяния
- Заболявания на периферната нервна система
- Паркинсон
- Епилепсия

Неврологията е част от медицината, занимаваща се със строежа и функциите на нервната система и заболяванията, възникващи при нейното увреждане Курса по неврология към ИПП цели да обясни най-общо строежа на нервната система и да свърже проявите на промените, възникващи на телесно ниво със различните психични процеси по време на терапевтичния сеанс.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.