Д-р Ирен Влахова - Стоматолог гр. София

6293
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ирен Влахова е първият в България - Дипломиран Магистър по лазерна дентална стоматология от Медицински университет в Генуа – Италия. Работи с лазер от 12 години.Чете презентации на конференции в България и чужбина. Прави обучения на стоматолози, които се интересуват от работа с лазер. Лазерът е най-новата и модерна апаратура в денталната практика. С него се гарантира безболезнено и приятно лечение, без стрес, вибрации и шум. Особено подходящо за  бременни, тъй като може и  да е избегне упойката и за деца, които са изпратени на пълна упойка или "медикаментозен сън".

Всички хирургични манипулации с лазер осигуряват по-бързо, безболезнено и без усложнения оздравяване. В много случай се избягва употребата на медикаменти.

Упоритите пародонтити и разклатените зъби намират спасение при лечение с лазер.

След избелване с лазер няма чуствителност и болка.

В кабинета се предлага:

  • профилактика за деца и възрастни;
  • лазерно лечение на кариеса и неговите усложнения при деца и възрастни;
  • естетична и козметична стоматология;
  • лазерна хирургия на френулуми и други образувания в устната кухина;
  • нови лазерни програми за лечение на пародонтални заболявания и стациониране на процеса;
  • избелване на зъбите с лазер;
  • поставяне на импланти;
  • лазерна акупунктура;
  • хипноза за намаляване стреса и тревожността;

 

 

Линкове към статии, интервюта и публикации:

Болните зъби са бич за българина
"Всеки следобед с Криси" 12.04.2016, част 1 - Магдалена Пашова - хранене по време на бременност; Денталният специалист д-р Ирен Влахова
"Всеки следобед с Криси" 12.04.2016, част 2 - Денталният специалист д-р Ирен Влахова за лазерното лечение на стоматологични проблеми

Най-доброто от "100% будни": Как да се справим с детския страх от зъболекар

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.