Д-р Иренна Демирчева - Специалист очни болести гр. София

22010
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Иренна Демирчева приема пациенти в специализиран очен кабинет в кв. Орландовци, ул. Мир №3, каб. №4, където извършва прегледи на пациенти със спешни състояния и очна патология.


Работно време


Понеделник и четвъртък: от 14:00-18:00
Вторник и сряда: 8:30 - 12:30 ч.


Д-р Иренна Демирчева осъществява прегледи и консултации след предварително записване!


ДЕЙНОСТИ


- Диагностика и лечение на очните заболявания
- Рефракция – късогледство, далекогледство, астигматизъм
- Лечение на очни травми, глаукома, катаракта

Кабинетът разполага с всякакъв вид най-съвременна диагностична апаратура.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.