Д-р Ирена Гаджева - Стоматолог гр. София

6416
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ирена Гаджева е специалист по дентална медицина. Приема пациенти в кабинета си в град София.
Доктор Гаджева извършва стоматологични услуги в областта на естетичната стоматология.
Практикува също детска стоматология. Има опит с лазер терапия.
Работи с НЗОК.
Кабинетът  работи  и  в събота  от 10:00  до  15:00 ч.

Извършва  прегледи, консултации  и  дентални  услуги  в  областта  на:
- терапия
- пародонтология
- детско  зъболечение
- зъбна  хирургия
- протезиране - обикновенни  и  еластични  протези , мостове
- естетична  стоматология - възстановяване  на  зъби  с  фотополимер, керамични, циркониеви, метало-керамични  корони  и  фасети.
- лазертерапия : инфрачервения лазер подобрява възстановителния процес  след проблемно кореново лечение,затруднени екстракции  и  болковия  синдром.
- йонофореза
Кабинета разполага с рентген.

Записване на час за преглед

График :
Понеделник, сряда и петък - от 13:30 до 20:00
Вторник, четвъртък и събота - от 10:30 до 14:30

Преглед и профилактичен преглед

Ортопедия

Детска стоматология

Терапия и Хирургия

На следната дата:
Данни за контакт:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.