Д-р Ирена Гаджева - Стоматолог гр. София

7137
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р ИРЕНА ГАДЖЕВА е специалист по дентална медицина с дългогодишен професионален опит.
Завършва дентална медицина в МУ София през 1994 година. След което работи като общопрактикуващ стоматолог в Студентска поликлиника – дежурен кабинет и участъков кабинет до 2010 година, когато се премества в свой кабинет –
Дентално студио Д-р Ирена Гаджева в ж.к. Младост.

През годините посещава множество курсове, семинари и конгреси за усъвършенстване и повишаване на своите знания и умения. Развива се в различни насоки естетична стоматология, ендодонтия, детска стоматология,пародонтология, но най- голяма енергия влага в протезирането и естетичната стоматология.

Кабинета разполага с :
- дигитален рентгенов апарат за сегментни снимки
комплексен апарат СКОРПИОН за изследване на виталността на зъбите
- нискочестотен лазер
- електрофореза и йонофореза.

Денталния кабинет работи с Националната здравноосигурителна каса НЗОК и Програма FiHealth Застраховане.

Услуги

ДЕНТАЛНА ФИЗИОТЕРАПИЯ
ХИРУРГИЯ
ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЯ
ЕНДОДОНТИЯ
ПРОТЕЗИРАНЕ
ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

Нашата цел е да създаваме усмивки, които оставят трайно впечатление.

График
ПОНЕДЕЛНИК 13.30Ч. – 20.00ч.

ВТОРНИК 10.00Ч. – 14.30ч.

СРЯДА 13.30Ч. – 20.00ч.

ЧЕТВЪРТЪК 10.00Ч. – 14.30ч.

ПЕТЪК 13.30Ч. – 20.00ч.

СЪБОТА 10.00Ч. – 14.00ч.

Записване на час за преглед

График :
Понеделник, сряда и петък - от 13:30 до 20:00
Вторник, четвъртък и събота - от 10:30 до 14:30

Преглед и профилактичен преглед

Ортопедия

Детска стоматология

Терапия и Хирургия

На следната дата:
Данни за контакт:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.