Д-р Илиана Илчева - Стоматолог гр. Пловдив

6027
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Илиана Илчева е специалист по дентална медичина.
Образование :
- Висше с придобита специалност дентална медицина
Приема пациенти в град Пловдив.
В кабинета на д-р Илчева се предлага зъботехнически услуги на най-високо ниво с гарантирано качество и умерени цени съвместно с лаборатория Меджик Дент.
ДЕЙНОСТ:

 • Безплатни профилактични прегледи и консултации.
 • Лечение на кариес и усложненията му.
 • Ендодонтия.
 • Фотополимерни обтурации.
 • Естетично зъбопротезиране-фасети,безпрепарационни Emax фасети,
  корони,мостове-обикновени ,металокерамика и цирконий.
 • Конструкции на кевларно влакно.
 • Зъбни протези-обикновени и еластични-Термосенс и Валпласт.
 • Екстракция на зъби.
 • Почистване на зъбен камък с ултразвук,полиране и избелване на зъби.

Работи по договор с НЗОК.
РАБОТНО ВРЕМЕ:
понеделник -13.30-19
вторник       -13.30-19
сряда            -13.30-19
четвъртък    -13.30-19
петък            -13.30-19
През другото време по предварителна уговорка.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.