Д-р Изат Алхаджар - Стоматолог гр. Бургас

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Изат Алхаджар е специалист по дентална медицина.
Приема пациенти в град Бургас.

ДЕЙНОСТИ:
- Специално отношение към деца
- Естетична дентална медицина
- Лечение с фотополимерни пломби
- Протетична дентална медицина
- Ендодонтия
- Вадене на зъби и корени без болка
- Грижа за хирургични рани
- Почистване на зъбен камък с ултразвук
- Лечение и релечение на нерви
- Пародонтология
- Естетична и протетична стоматология
- Терапевтична стоматология
- Избелване на зъбите с био продукти


Работно време:
Понеделник до Петък от 14:00-20:00
тел.за контакт - 0895809940 , 0876555772
При спешни случаи- 0895809940 , 0876555772.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.