Д-р Иван Кацаров - Хирург гр. Пловдив

10273
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Завършва медицина в гр. Пловдив през 1991г.,придобита специалност по Хирургия през 1997г. ,придобита специалност по Онкология през 2007г.
Квалификации по Лапароскопска хирургия -2002г., Жлъчно-чернодробна и панратична хирургия -2011 г., трансанална микрохирргия-2012г.
От 1992 до 2014г. – работи като ординатор в 1-во Хирургично отделение на МБАЛ „Пловдив „.
От май 2015г. – завеждащ на хирургичното отделение на МБАЛ “Медлайнклиник„- гр. Пловдив.
Извършва операции на доброкачествени и онкологични заболявания на щитовидни, паращитовидни жлези, млечни жлези, стомах, тънки и дебели черва, ректум, ануса, черен дроб, жлъчен мехур, панкреас, далак, хернии на диафрамата и предна коремна стена, диабетно ходило, мекотъканни ретроперитонеални и кожни тумори.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.