Д-р Иван Йотов - Ортопед гр. Пазарджик

11826
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Иван Йотов е завеждащ на Отделението по ортопедия в МБАЛ Здраве
Има специализации от 2004г. по колянна хирургия и артроскопия
През 2006г. има специализации по ендопротезиране на стави
Член е на ESSKA (European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy)
Д-р Йотов е специалист по ортопедия от 1998г.


ДЕЙНОСТИ :
- ендопротезиране на стави
- спортни травми
- артроскопска хирургия
- остеотомии при лечение на ставни заболявания и деформации
- колянна хирургия

РАБОТНО ВРЕМЕ:

гр. Пазарджик, ул. Константин Величков 50, ет 2 каб. 240 - МБАЛ Здраве
РАБОТНО ВРЕМЕ: от 08:00ч до 15:00ч

гр. Пещера, ул. Петър Раков 14 - ДКЦ Хипократ
РАБОТНО ВРЕМЕ: Сряда от 13:00ч

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.