Център за рехабилитация и хомеопатия Джеджеви гр. Варна

5168
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Център за рехабилитация и хомеопатия Джеджеви - рехабилитация, рехабилитация по домовете(за трудно подвижни пациенти), мануална терапия, кинезитерапия, лечебен масаж, хомеопатия във Варна.

Рехабилитация при:
- ортопедични пациенти след:фрактури (счупвания), луксация (изкълчване), навяхване;
- увреди на мускули сухожилия, връзки;
- възстановяване след операции като смяна на тазобедрена, колянна, раменна става (изкуствени стави). Поставяне на остеосинтези(плаки, винтове, пирони);
- гръбначни проблеми като: сколиоза, увеличена кифоза, лордоза, дискова херния;
- болки в кръста ,врата, главоболие (ако проблема идва от врата);
- дегенеративни заболявания като коксартроза, гонартроза, спондилоартроза, ревматоиден артрит, болестта на Бехтерев. Също така предлагаме рехабилитация след неврологични заболявания като: инсулт множествена склероза (МС), паркинсон, черепно и гръбначно мозъчни травми и др.
Нашите специалисти са обучени и сертифицирани в най-новите и ефективни методики във физиотерапията и мануалната терапия.
1
Д-р Иван Вълчев Джеджев е дипломиран лекар, завършил медицина във Варна през 1986 г. Работи три години като ординатор по функционална диагностика в Районна болница гр. Нова Загора - ехография, полиграфски записи и др. През 1989 г. след спечелен конкурс е назначен като асистент по професионални заболявания към Медицински университет Варна, където работи до 2015 г. Има две медицински специалности: вътрешни болести (1992 г.) и професионални заболявания (1994 г.). Има над 15 научни публикации и над 30 участия в научни конгреси.
През 1995 г. завършва първият дипломен двугодишен курс по хомеопатия в България, организиран от LCCH (Лондонският колеж по класическа хомеопатия) и оттогава досега практикува хомеопатия. От 2015 г. работи в самостоятелен кабинет по хомеопатия. Посещавал е множество хомеопатични семинари с водещи лектори:  Витулкас, Шанкаран, ДинешЧохан, Фарук Мастер, Шах, ВангелисЗафириу, Еди Тиленс, Джурдж и др. Преминал е двегодишно обучение по метода Sensation на Р. Шанкаран. Преподавател е по Паневритмия.
Д-р Иван Джеджев (хомеопатия): +359 896 669 729

№6
Богомил Иванов Джеджев,
магистър по Кинезитерапия към НСА, член и делегат на асоциацията на физиотерапевтите в България.

Участвал в множество конференции и следдипломни курсове в България и чужбина, водени от едни от най-добрите преподаватели в света (SakisAdamidis - Гърция, SavvasMavromustakos- Гърция, MarcelGrzebellus- Германия BenediktBoemer- Германия, ZdenkaSefman - Словения, LorimerMoseley- Австралия, Michael Schacklock - Австралия, BrianMulligan - Нова Зеландия, проф. Николай Попов – България и др.) по най - модерните и ефективни методики във физиотерапията.
Работил е в специализирана болница за рехабилитация „Тузлата“ - Балчик, Окръжна болница – Варна, Терапевтична болница, частна практика.
Занимава се главно със мускулно-скелетна, ортопедична и неврологична рехабилитация. Интегрира хомеопатията в рехабилитацията.
Богомил Джеджев (рехабилитация, кинезитерапия): +359 883 492 181

Работно време:
Понеделник: 09:00 - 19:00
Вторник: 09:00 - 19:00
Сряда: 09:00 - 19:00
Четвъртък: 09:00 - 19:00
Петък: 09:00 - 19:00
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.