Д-р Иван Гърков – Хирург гр. Асеновград

9323
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Иван Гърков е специалист по хирургия.
Практикува в Хирургичен кабинет Ескулап в град Асеновград и в Хирургичното отделение на МБАЛ Асеновград.

ДЕЙНОСТИ:
- Амбулаторни операции (безкръвни операции)
- Лазертерапия за лечение на труднозарастващи рани
- Превръзки
- Катетеризация
- Домашни посещения
- Хирургическа грижа за трудноподвижни пациенти
- Предоперативно, оперативно и следоперативно проследяване на пациентите
Д-р Гърков работи с НЗОК.
Работно време:
16.00 – 18.00 ч. (понеделник, сряда и петък)

Допълнителни контакти


гр. Асеновград, ул. Александър Стамболийски 28 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.