Д-р Иван Ангелов Вълчев - Пластичен хирург гр. Добрич

8416
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Иван АНгелов Вълчев е завършил Медицинският университет "Проф. д-р Параскев Стоянов" в град Варна.
Специализирал е oбща хирургия и пластично хирургия. Работи в МБАЛ Добрич.Специализирал е в :

  • Болницата "Фош" - Париж при д-р Дарина Кръстинова - реконстроктивна и естетична хирургия
  • Tел Aвив - Израел при д-р Финтци - дълбок и среден нехирургичен лифтинг на лицето (eXoderm lift - weekend pill)
  • Специализация по ултразвукова липоскулптура
  • Специализация по трансплантация на коса
  • Семинар за повърхностен пилинг на лицето
  • Семинар за прилагане на филъри, за увеличаване на устни, заличаване на бръчки на глабелата и на назолабиалните бръчки, прилагане на ботокс за  естетични и козметични цели
ГАЛЕРИЯ

ПРЕДИСЕГА
КОРЕКЦИЯ НА ГЛАБЕЛАРНИТЕ БРЪЧКИ С ФИЛЪР
image9a
image9a
image9a
image9a
image9a
Aбдоминопластика
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
25 дни след абдоминопластика
babybaby copy
На 9 месецаСлед 10 години

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.