Д-р Иванка Кънчева - УНГ гр. София

12660
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Иванка Кънчева-Димитрова е специалист по уши, нос, гърло. Практикува в ДКЦ към МБАЛ "Царица Йоана" в град София и частния й кабинет в гр. София, кв. „Хаджи Димитър“ ул. „васил Петлешков“, бл. 112А, ап.4 – партер със преварителна уговорка на тел: 0887350391. Има 43 години опит в детска ушна клиника.ДЕЙНОСТИ:


  • УНГ прегледи
  • Консервативно и оперативно лечение
  • Аудиометрия и Тимпанометрия
  • Вземане на биопсичен материал от нос и външно ухо
  • Вземане на секрет за микробиологично изследване от ЛОР /в среда/
  • Закрито наместване на носна фрактура
  • Индиректна ларингоскопия
  • Инцизия на перитонзиларен абсцес

Допълнителни контакти


гр. София, кв. „Хаджи Димитър“ ул. „васил Петлешков“, бл. 112А, ап.4 – партер [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.