Д-р Ивайло Илиев - УНГ гр. Бургас

10249
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ивайло Илиев е специалист по уши, нос и гърло.

Дейността на УНГ-отделението е насочена в две направления - лечебна и диагностично-консултативна. Извършва се цялостно обслужване на болни - диагностика, стационарно лечение (консервативно и оперативно), за което има осигурена 24-часова готовност.
Лекуват се всички хронични и остри УНГ заболявания, както и травмите в областта на лицето и шията.

Наличното модерно оборудване дава възможност за осъществяване на различни оперативни интервенции в областта на гълтача и сливиците, носа и околоносните кухини, микроларингохирургия, ендоскопия на хранопровод, за екстракция на чужди тела. Извършва се и безкръвна хирургия, отстраняване на злокачествени образувания, хирургия на ухото, имплантация на протези.

Отделението е единствено в цялата бургаска област, което разполага с апарат за бронхоскопия. С него се изследват горните и долните дихателни пътища, трахеята и бронхите. Благодарение на него е възможна ранна диагностика на онкологични образувания.
Аудиометричната апаратура спомага своевременното диагностициране на намаления слух (глухота), причината за това и възможностите за неговото оперативно или консервативно лечение.

В отделението се осъществява и качествено слухопротезиране на деца и възрастни.
УНГ отделение работи по договор с НЗОК по всички клинични пътеки.
Лечението е съвременно и качествено благодарение на съвършен комплекс за видеодиагностика и висококвалифициран персонал.

Основни извършвани дейности:

1. Консервативно и оперативно лечение на болести на ухото и мастоидния израстък, включително оперативни интервенции с много голяма сложност, слухоподобряващи операции, имплантиране на протези по повод хронични възпаления, адхезивни отити, отосклероза и др.
МБАЛ Бургас АД разполага с висококачествени импланти и това дава възможност за прецизно коригиране структурите на ухото и значително подобрява следоперативните функционални резултати.

2. Лечение на заболявания на носа и околоносните кухини: възпалителни, неопластични, посттравматични, алергични и др. Извършва се пълна гама оперативни интервенции, включително и такива, позволяващи функционална ендоскопска хирургия, даваща възможност за отстраняване на възпалителни и туморни образувания по микроинвазивен начин; използване на шейвърни системи за труднодостъпни зони. Всичко това дава възможност за минимално травмиране на здравите тъкани и функционално запазване на структурите на носа, околоносните кухини и лицев череп.

3. Лечение на заболявания на тонзили, фаринкс, ларинкс - възпалителни, неопластични, функционални. Извършва се пълна гама оперативни интервенции, включително и такива, свързани с микроинвазивни методи.

4. Лечение на заболявания на трахея и бронхи, извършване на диагностични бронхоскопии, отстраняване на чужди тела в дихателните пътища.

5. Лечение на заболявания на хранопровода: диагностично-инвазивни процедури, отстраняване на чужди тела, лечение на стенотични промени.
Диагностика и лечение на хъркане и сънна апнея при деца и възрастни.

Бургас, бул. Стефан Стамболов 73 - МБАЛ Бургас - УНГ отделение - от пон до петък от 8:00 до 14 : 00
Бургас, ж.к. Зорница бл.58 каб.8 - частен кабинет - пон, сряда , петък от 15 -18 часа

Допълнителни контакти


гр. Бургас, ж.к. Зорница, бл. 58, каб. 8 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.