Д-р Златомир Георгиев - акушер-гинеколог гр. Стара Загора

41980
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Георгиев завършва медицина в МУ- София. Има специалност по АГ и 40 г. стаж по специалността.

Допълнителни квалификации: медико-генетична консултация, ултразвукова диагностика с генетична насоченост, лабораторна хромозомна генетична диагностика и профилактика, цитонамазка, мамологична консултация, медико-генетична пренатална консултация, гинекологична ендокринология и др.

Председател на областната АГ-СЛКК в гр. Стара Загора.

Работно време
понеделник - петък от 8:30 до 16:30 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.