Д-р Златина Радева - Педиатър гр. Бургас

16675
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Златина Радева е специалист по детски болести. Извършва прегледи, диагностика и лечение на деца в кабинетът по детски болести в град Бургас.

Д-р Златина Радева има дългогодишен професионален опит в работата с деца и новородени. Педиатрията е клон на медицината, който се занимава с физическо и нервно-психическо развитие на децата от 0-18 години.

Като педиатър и специалист по детски болести, д-р Радева се занимава с диагностика и лечение на детски заболявания. Тя извършва лечение на хронични и остри заболявания при децата, препоръчителни и задължителни имунизации от най-ранна възраст. В работата си, тя следи развитието на децата, като проследява психични и емоционални нарушения, затлъстяването и  храненето, нарушения в зрението.

Преглед само с предварително записване.
Работи с НЗОК.

Работно време
понеделник и петък-13:00-17:00
вторник, сряда и четв. 11:00-14:00
събота и неделя: неработен ден

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.