Д-р Здравко Златев - Неврохирург гр. София

10874
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Здравко Златев - Специалности: неврохирургия, обща хирургия.
Д-р Златев завършва ВМИ, гр. София през 1988 До 1994 работи като ординатор в хирургично отделение при ОБ Ботевград, където придобива специалност хирургия.
От 1995 работи като лекар ординатор в Клиника по неврохирургия на ВМА София. Придобива специалност неврохирургия през 2000. От 2001 до 2008 е началник отделение в Клиника по неврохирургия на ВМА София. От 2009 до 2012 е консултант и визитиращ неврохирург в Хартум, Судан.
От 2012 работи в Клиника по неврохирургия на УМБАЛ "Софиямед" София.
Има специализационни курсове и индивдуални обучения в Германия, Швейцария, Австрия, Италия.
Член е на: Bulgarian Neurosurgery Society, European Neurosurgery Society, AOSpine.
Диагностика и лечение на:

  • Черепно-мозъчни и гръбначни травми;
  • Тумори на главния и гръбначния мозък;
  • Дегенеративни болести на гръбнака;
  • Минимално инвазивно и перкутанно лечение на хронична болка;
  • Малформации на нервната система.
Дългогодишен опит при комплексното лечение на заболяванията на гръбначния стълб, гръбначния мозък и периферните нерви, включващи дискови хернии на шийния, гръден и лумбален гръбнак с миелопатии и радикулопатии, дегенеративни спинални стенози, спондилолистези, остеопоротични и травматични фрактури, гръбначна нестабилност, възпалителни и инфекциозни заболявания, гръбначни и гръбначномозъчни тумори.
Консултации:

УМБАЛ "Софиямед", ДКЦ, ет.3, каб.10, предварително записване на тел. 0876693945
МБАЛ Ботевград, Поликлиника, предварително записване на тел. 0888406953

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.