Д-р Захари Зарков – Психиатър гр. София

3342
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Грижата за психичното здраве започва с разбирането, че добрите отношения с терапевта не просто се случват. Тези отношения са построени от опитни специалисти и грижовни психиатри и терапевти, които създават терапевтични отношения, изграждащи разбиране и развитие.
Нашето разбиране на комплексните и взаимосвързани последствия на психичните болести и психичното здраве ни позволява да помагаме на пациентите в идентификацията, разбирането и разрешаването на техните проблеми. Няма еднакви хора, така че нашият терапевтичен подход е индивидуално насочен към нуждите на всеки. Нашата цел е да Ви предоставим висококачествена услуга, която създаваме заедно с Вас.
Нашата практика
Нашият Проект е модерна идея, възникнала между специалисти в областта на психиатрията, целяща да предоставя на индивиди и семейства с психиатрични проблеми услуга според личните нужди на пациентите и техните близки. В екипа ни работят група специалисти в областта на психологията и психиатрията за възрастни и деца.
УСЛУГИ


 • Диагностициране на психични проблеми, кризи, заболявания, и нарушения в развитието при възрастни и деца.
 • Извършване на оценка и диагностика на деца с умствено изоставане, аутизъм, езикови и артикулаторни нарушения, хиперактивност и дефицит на вниманието, поведенчески нарушения, емоционални разстройства, обучителни трудности и заекване.
 • Терапия на тревожност (страхови неврози), паника, фобии, меланхолия, депресии, разстройства на паметта (свързани с деменции и черепно-мозъчни травми). Възможност за домашно посещение и лечение.
 • Водене на профилактика при тежки депресии и шизофрения.
 • Интервенции и психотерапия при зависимости към алкохол, тютюнопушене, наркотици, хазарт и модерните зависимости – интернет, електронни и компютърни игри, “шопинг” и др.
 • Сексологична консултация по проблеми, свързани с трудностите и притесненията в сферата на сексуалността. Подкрепа и асистиране за подобряване на интимното общуване между партньорите.
 • Фамилно консултиране – проблеми в общуването в семейството и между деца и родители. Подкрепяща терапия при загуба или болест на близък.
 • Консултиране по лични и корпоративни проблеми свързани с възприемането и преодоляването на негативните ефекти от финансовата и икономическа криза.
 • Психологически профили, подпомагащи подбора на кандидати за работа в частни и държавни компании.
 • Психологичен подбор на кадри и издаване на Удостоверения на частни охранители за психологическа пригодност по Закона за Частната Охранителна Дейност.
 • Психологични изследвания и тестове.
 • Медицински удостоверения за психична годност свързани със сключване на брак, започване на работа, невъоръжена или въоръжена охрана, за осиновяване, гражданство, нотариални сделки и такива, които да послужат пред органите на съдебната власт и НСС. Експертиза на работоспособността (от ЛКК).

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.