Д-р Живко Филев - Онкодерматолог и радиолог гр. Хасково

24404
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

д-р Филев е единственият специалист онкодерматолог и лъчетерапевт в България, което му дава възможност и право да работи със специализирана апаратура:
-електронож
-коагулатор с аргонов лазер
-CO2 лазер
-Гълмей- американски апарат за близкофокусна, кожна и лигавична лъчетерапия

Дейност:
– Диагностика и лечение на кожни тумори и преканцерозии.
- Диагностика и лечение на кожа, лигавици, ушни зони и клепачи.
– Дерматоскопия.
– Биопсии и електрокоагулации
- Криотерапия
– Лъчелечение на кожни тумори
- Ербокрио - дерматологична апаратура- ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК
- Козметична дейност: Корекция на устни и бръчки с най-качествени филъри Perfectha Deep, ботокс и лазери. 

Промоционален пакет!

ВЪЗМОЖНА Е ПЪРВОНАЧАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ ПО ТЕЛЕФОН

Работно време:

Понеделник 9.00 - 16.00ч.
Вторник 9.00 - 16.00ч.
Сряда 9.00 - 16.00ч.
Четвъртък 9.00 - 16.00ч.
Петък 9.00 - 16.00ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.