Д-р Живко Петков – Невролог гр. Шумен

13385
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Живко Петков e специалист по неврология. Има дългогодишен доказан опит в диагностика и лечение на болести на нервната система.
Практикува в град Шумен.


ДЕЙНОСТ:

    • множествена склероза
    • паркинсонизъм
    • миастения
    • заболявания на периферната НС (радикулити, полиневропатии)
    • възпалителни заболявания на централна и периферна нервна система

Адрес:
гр. Преслав, ул. Раковска 2 ет. 2, каб.9 - Сряда от 08:00ч. до 12:00ч.
гр. Върбица, ул. Поп Злати Груев 15 ет.2, каб.5 -  Всеки втори и четвърти втоник от 08:00ч. до 12:00ч
гр. Шумен, кв. Тракия, ул. Тракия 4, ет. 2, каб. А - сряда 13:00ч. до 14:00ч

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.