Д-р Живко Йорданов Маджаров – лицево-челюстен хирург гр. Бургас

16315
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Живко Маджаров е специалист по челюстна хирургия в град Бургас. Доктор Маджаров е лекар с доказан медицински опит.

Д-р Живко Маджаров има следния опит:
* Магистратура по стоматология-1994г.  МА  гр.София
* Придобита специалност лицево-челюстна хирургия МА гр. София -януари 2007г.
* Участие в конгрес ,,Онкология на глава и шия,, Загреб 2008г.
* Придобита магистратура по Здравен Мениджмънт 2011г.
* Участие в курс по имплантология Амстердам 2011г.
* Участие в Балкански конгрес по ЛЧХ  Охрид 2014г.
Предмет на дейност: Профилактика,диагностика и лечение на заболяванията в лицево-челюстната област
Повече информация можете да получите на място в кабинета в гр. Бургас, ж.к. М.Рудник, бл.383 или на посочения по-долу телефон.

Работно време:
понеделник, сряда и петък от 8:00 до 14:00
вторнил и четвъртък от 13:30 до 19:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.